Coronavaccinatie – Medisch Centrum SZ – Santpoort Zuid
Medisch Centrum SZ
van Dalenlaan 388 2082 VR
Santpoort Zuid

Coronavaccinatie

Voor vragen en/of informatie over de boosterprik kunt u naar deze link:

COVID-19 | Huisartsen Zuid Kennemerland eo

 

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe via beveiligde e-mail.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

Beste patiënten,

Op dit moment gaan de ontwikkelingen rondom het Corona vaccin zeer snel. Elke dag is er nieuwe informatie beschikbaar, ook voor ons. 
Om u tijdig te kunnen informeren zullen we mogelijk gebruik maken van email. 
U kunt ons helpen door u uw emailadres aan ons door te geven. Dit kan op een van de volgende manieren:
– Door u aan te melden op ons nieuwe patiënten portaal MijnGezondheid.net aanmeldingsformulier en daar uw gegevens achter te laten. Het portaal is bereikbaar via onze website: www.huisartssantpoortzuid.nl
– Door uw emailadres te mailen aan assistente.sz@ezorg.nl
Verder adviseren we u in deze tijd regelmatig onze website en/of de website van onze regionale ondersteuningsorganisatie https://huisartsenzuidkennemerland.nl/voor-patienten/covid-19/ te bekijken voor de laatste informatie.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Vriendelijke groet,

Namens de praktijk 
Uw huisarts, A.M.Lanting

 


Heeft u een vraag over een geneeskundige verklaring in tijden van corona?

Vraagt u – bijvoorbeeld op verzoek van uw werkgever, de school van uw kinderen of een andere instantie – uw huisarts om een geneeskundige verklaring? Uw eigen huisarts kan u deze niet geven. Zulke geneeskundige verklaringen mogen alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts. Zo blijft er een duidelijke grens tussen uw eventuele behandeling door uw huisarts en het beoordelen of u bijvoorbeeld in staat bent om te werken of naar school te gaan en onder welke voorwaarden.
Wat kunt u doen om een geneeskundige verklaring te krijgen? U kunt zelf een verklaring geven of degene die een verklaring wil hebben, vragen of hij/zij een onafhankelijk arts daarvoor heeft.


 

Bel niet voor algemene vragen over het Corona virus; ga daarvoor naar https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus of de website www.rivm.nl/coronavirus of neem contact op via 0800-1351.