Afspraken – Medisch Centrum SZ – Santpoort Zuid
Medisch Centrum SZ
van Dalenlaan 388 2082 VR
Santpoort Zuid

Afspraken

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-17.00 uur.

Belt u voor het aanvragen van een consult bij de huisarts bij voorkeur voor 12.00 uur. Wij proberen u dan, indien mogelijk, nog dezelfde dag een afspraak te geven.

De assistenten zullen, op verzoek van de huisartsen, vragen wat de reden is voor een afspraak of visite. Dit is noodzakelijk om een goede inschatting te kunnen maken van de urgentie waarmee u gezien moet worden en om zo een efficiënte dagindeling te kunnen maken. Bij eenvoudige aandoeningen zoals bijvoorbeeld een verkoudheid kan de assistente u een telefonisch advies geven. Dit advies wordt besproken met uw huisarts.

Afspraken kunnen ook via internet worden gemaakt, dit kan via MijnGezondheid.net. Hiervoor dient de assistente u aan te melden. Tijdelijk is deze functie geblokkeerd vanwege Coronatijd.


Spreekuren

Spreekuurtijden: dagelijks van 8.00-11.30 uur en 15.00-16.00 uur. (Uitsluitend op afspraak)
Op maandagavond, is er een spreekuur volgens afspraak bij dr. Lanting en Dr Koopman, van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Maandag; dr. Bosma
Maandagmiddag + avond: dr. Lanting
Dinsdag: dr. Bosma
Woensdag: dr. Lanting
Donderdag: dr. Bosma
Vrijdag: dr. Brands.
Op maandagavond, is er een extra spreekuur volgens afspraak bij dr. Lanting.

 

Telefonisch spreekuur:

Voor telefonisch overleg met uw huisarts kunt u ’s ochtends een afspraak maken met de praktijkassistente, zodat u later op de dag door de huisarts wordt teruggebeld.

 

Assistenten spreekuur:

De praktijkassistente heeft een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld bloedprikken, hoge bloeddruk, ijzercontrole, oren uitspuiten, uitstrijkjes, behandeling van wratten, hechtingen verwijderen, wondcontrole, zwachtelen en injecties.

Voor al deze behandelingen moet u eerst (telefonisch) een afspraak maken.

Voor het verrichten van urineonderzoek kunt u ’s ochtends uw urinemonster afgeven. Let er wel op dat deze voor een goede beoordeling binnen een uur gebracht moeten worden of binnen 2 uur, mits gekoeld bewaard.

 

Huisbezoek

Huisbezoek is bedoeld voor ernstig zieke patiënten of patiënten die zeer slecht ter been zijn. In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmogelijkheden, een afspraak op het spreekuur heeft daarom de voorkeur. De huisbezoeken worden in de middag gemaakt en ingedeeld naar mate van urgentie.

Vraag een huisbezoek zo mogelijk vóór 11.00 uur aan.