Afspraken – Medisch Centrum SZ – Santpoort Zuid
Medisch Centrum SZ
van Dalenlaan 388 2082 VR
Santpoort Zuid

Afspraken

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00-17.00 uur.

Belt u voor het aanvragen van een consult bij de huisarts bij voorkeur voor 12.00 uur. Wij proberen u dan, indien mogelijk, nog dezelfde dag een afspraak te geven.

De assistenten zullen, op verzoek van de huisartsen, vragen wat de reden is voor een afspraak of visite. Dit is noodzakelijk om een goede inschatting te kunnen maken van de urgentie waarmee u gezien moet worden en om zo een efficiënte dagindeling te kunnen maken. Bij eenvoudige aandoeningen zoals bijvoorbeeld een verkoudheid kan de assistente u een telefonisch advies geven. Dit advies wordt besproken met uw huisarts.

Afspraken kunnen ook digitaal worden gemaakt, dit kan via MijnGezondheid.net. Hiervoor dient de assistente u aan te melden. Tijdelijk is deze functie geblokkeerd vanwege Coronatijd.


Spreekuren

Spreekuurtijden: dagelijks van 8.00-11.30 uur en 15.00-16.00 uur. (Uitsluitend op afspraak)
Op woensdagavond, is er een spreekuur volgens afspraak bij dr. Lanting en dr van de Ven, van 18.00 uur tot 19.30 uur.

Maandag: dr. Lanting + AIOS
Dinsdag: dr. Lanting + AIOS
Woensdag: dr. Bosma
Woensdagmiddag + avond: dr. Lanting + AIOS
Donderdag: dr. Bosma
Vrijdag: dr. Brands + AIOS in de middag

Maandag, dinsdag en donderdag is de POH-S Marcelle Wellema aanwezig.

Donderdag is de POH-GGZ Lara de Jonge aanwezig.

Woensdagmiddag is de POH-GGZ Jeugd Naomi Booman aanwezig.

Telefonisch spreekuur:

Voor telefonisch overleg met uw huisarts kunt u ’s ochtends een afspraak maken met de praktijkassistente, zodat u later op de dag door de huisarts wordt teruggebeld.

 

Beeldbellen:

De praktijk biedt ook de mogelijkheid voor een consult beeldbellen als u niet naar de praktijk kan komen. U kunt een afspraak maken met de praktijkassistente.

 

Assistenten spreekuur:

De praktijkassistente heeft een eigen spreekuur voor bijvoorbeeld bloedprikken, hoge bloeddruk, ijzercontrole, oren uitspuiten, uitstrijkjes, behandeling van wratten, hechtingen verwijderen, wondcontrole, zwachtelen en injecties.

Voor al deze behandelingen moet u eerst (telefonisch) een afspraak maken.

Voor het verrichten van urineonderzoek kunt u ’s ochtends uw urinemonster afgeven. Let er wel op dat deze voor een goede beoordeling binnen 2 uur gebracht wordt.

 

Huisbezoek

Huisbezoek is bedoeld voor ernstig zieke patiënten of patiënten die zeer slecht ter been zijn. In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmogelijkheden, een afspraak op het spreekuur heeft daarom de voorkeur. De huisbezoeken worden in de middag gemaakt en ingedeeld naar mate van urgentie.

Vraag een huisbezoek zo mogelijk vóór 11.00 uur aan.