Medewerkers – Medisch Centrum SZ – Santpoort Zuid
Medisch Centrum SZ
van Dalenlaan 388 2082 VR
Santpoort Zuid

Medewerkers

Ben Bosma

Waarnemend huisarts

Dit zijn de medewerkers uit onze praktijk. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Nieuws:

AIOS

Onze praktijk werkt mee aan de opleiding van nieuwe huisartsen. Dit gebeurt in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum-Universiteit van Amsterdam. Daarom is Martje van der Wilt, arts, gedurende een jaar, tot september 2023, in onze praktijk aanwezig.

Even voorstellen:

Mijn naam is Martje van der Wilt, ik ben 32 jaar en woon met mijn partner in Amsterdam. Na mijn studie geneeskunde heb ik als arts bij de chirurgie, op de Spoedeisende Hulp en in de ouderenzorg gewerkt en heb ik de opleiding tot tropenarts afgerond. Mijn brede interesse komt prachtig samen in het huisartsenvak en ik heb dus ook veel zin om aan de opleiding te beginnen.

Gedurende het komende jaar zal Martje in nauw overleg met ons een deel van de werkzaamheden doen. Indien u speciaal door een van ons geholpen wilt worden, wilt u dat dan tevoren aan de assistente mededelen. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

POH GGZ Jeugd

Vanaf 1 oktober 2022 versterkt Laura Schavemaker ons team als Praktijkondersteuner GGZ jeugd. De POH GGZ Jeugd geeft laagdrempelige zorg speciaal voor kinderen en jongeren binnen de praktijk. Laura is afgestudeerd orthopedagoog aan de Universiteit van Amsterdam en is daarnaast cognitief gedragstherapeut, opgeleid door Nuhoff. Laura heeft veel onderzoeks- en behandelervaring met kinderen tot 23 jaar en hun ouders. Laura is afwisselend op woensdagmiddag of op donderdagochtend in de praktijk aanwezig. Vanaf 22 maart 2023 is zij met zwangerschapsverlof.

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.