Praktijkinformatie – Medisch Centrum SZ – Santpoort Zuid
Medisch Centrum SZ
van Dalenlaan 388 2082 VR
Santpoort Zuid

Praktijkinformatie

Voor de hele zomervakantie periode, maandag 19 juli t/m vrijdag 20 augustus 2021 is er geen mogelijkheid voor bloedprikken in de praktijk!

 

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Nieuws:

Onze praktijk werkt mee aan de opleiding van nieuwe huisartsen. Dit gebeurt in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum-Universiteit van Amsterdam. Daarom is Simone Koopman, arts, gedurende een jaar, tot september 2021, in onze praktijk aanwezig. Simone is al werkzaam geweest als tropenarts. Gedurende het komende jaar zal Simone in nauw overleg met ons een deel van de werkzaamheden doen. Indien u speciaal door een van ons geholpen wilt worden, wilt u dat dan tevoren aan de assistente mededelen. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

Lara de Jonge werkt per september 2020 bij ons als POH GGZ, zij heeft al veel ervaring als psycholoog. Zij werkt elke donderdag in de praktijk. Voor een gesprek kunt u met onze assistente bellen voor een afspraak.

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.