Praktijkinformatie – Medisch Centrum SZ – Santpoort Zuid
Medisch Centrum SZ
van Dalenlaan 388 2082 VR
Santpoort Zuid

Praktijkinformatie

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Nieuws:

AIOS

Onze praktijk werkt mee aan de opleiding van nieuwe huisartsen. Dit gebeurt in samenwerking met het Academisch Medisch Centrum-Universiteit van Amsterdam. Daarom is Joost van de Ven, arts, gedurende een jaar, tot oktober 2022, in onze praktijk aanwezig. Joost is hiervoor werkzaam geweest op Gynaecologie/verloskunde in het Zaans Medisch Centrum. Joost heeft ook al elders gewerkt in de huisartsengeneeskunde. Gedurende het komende jaar zal Joost in nauw overleg met ons een deel van de werkzaamheden doen. Indien u speciaal door een van ons geholpen wilt worden, wilt u dat dan tevoren aan de assistente mededelen. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

 

POH GGZ Jeugd

Vanaf 1 oktober 2021 versterkt Naomi Booman ons team als Praktijkondersteuner GGZ jeugd. De POH GGZ Jeugd geeft laagdrempelige zorg speciaal voor kinderen en jongeren binnen de praktijk. Naomi is als orthopedagoog afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft voordat ze POH Jeugd werd bij het Preventief Interventie Team (PIT) en het Leids Universitair Behandel- en Expertise Centrum (LUBEC) gewerkt. Iedere woensdagmiddag is Naomi in de praktijk aanwezig.

 

POH GGZ

Lara de Jonge werkt sinds september 2020 bij ons als POH GGZ, zij heeft al veel ervaring als psycholoog. Zij werkt elke donderdag in de praktijk. Voor een gesprek kunt u met onze assistente bellen voor een afspraak.

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens.